Til forsiden  Forrige side


Sommerferien i 2011 blev i Danmark, hvor vi lejede en campingvogn af leje.nu. Lad mig sige det med det samme. Der skal man ikke leje campingvogn. Det var en ældgammel Burstner, der var alt anden en ren ved overtagelsen og som var så nedslidt. at den ikke burde have været lejet ud. Efterfølgende gik udlejningsfirmaet konkurs og vi så aldrig vores depositum igen.

Til gengæld så lå vi på en hel fantastisk campingplads på Nordfyn, som hedder Skovlund Camping. Den kan anbefales. Alt er i top: service, beliggenhed, rengøring faciliteter osv.

På Fyn er der rigtig mange ting at se. Vi var nede i Svendborg og se noget der hedder Naturama. De har en meget stor udstilling af nordiske dyr og fugle. I kælderen har de en udstilling med skeletter fra hvaler og andre dyr i havet. Det var meget spændende og vi havde alle tre ingen problemer med at få en del timer til gå der. Stedet kan helt klart anbefales.

Udover Naturma var vi også på Egeskov slot som også er et besøg værd. Bilerne, motorcykler og knallerterne er en meget stor oplevelse at se. Men for vores søn så var det sjoveste at han kunne få lov til at styre en gravemaskine.

 

 


Til forsiden  Til toppen af siden Forrige side